Wat bieden wij

Toegeven dat je iets niet meer kunt is voor iedereen moeilijk. Bij onze dagbesteding kijken we daarom naar wat onze gasten nog wel kunnen.

De kracht van Het Stekkie is de kleinschalige opzet. De groepsindelingen zijn afgestemd op de persoonlijke profielen van de gasten. Hierdoor zijn Amanda en Chantal in staat om hun aandacht en zorg volledig te wijden aan hun gasten. Ze worden hierbij dankbaar ondersteund door diverse vrijwilligers.

00:00
--
/
--

Onze visie:

“Door de mogelijkheid te bieden om van elk moment te genieten van rust, ontspanning en gezellig samenzijn, wordt ieder uniek persoon in zijn kracht gezet waardoor ontplooiing en/of zelfredzaamheid gestimuleerd  en behouden blijft.”

Onze missie:

“Wij willen dagbesteding bijzonder maken, want gasten zijn uniek en speciaal.”

Onze dagbesteding voorkomt eenzaamheid en ontlast mantelzorgers. Ook zorgen wij voor structuur bij onze gasten. Er wordt per gast een persoonlijk gastbeleidingsplan gemaakt.

Van maandag tot en met vrijdag ontvangt Het Stekkie zijn gasten. De openingstijden zijn van 9.30 tot 16.00. De lunch is inbegrepen. Indien gewenst wordt u thuis opgehaald en gebracht. U kunt bij ons één of meerdere dagdelen in de week terecht.