Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 5 reviews
by Marry Rovers on Blank Business Name
Fijn gehad

Ons mam moest helaas opgenomen worden in eev verzorgingstehuis.Waardoor ze niet meer naar het Stekkie kon gaan.Ze heeft het daar uitstekend naar haar zin gehad en elke keer als ze daar geweest was zag je haar opbloeien. Eindelijk mensen die mij begrijpen zei ze elke keer weer. En ik voel mij daar zo goed begrepen.Het Stekkie heeft haar heel veel goeds gebracht.Dank jullie wel!

by Nettie on Blank Business Name

Vandaag was ons mam voor de laatste keer bij “Het Stekkie”Wat een fijne tijd heeft ze daar gehad.Een warm bad, altijd gezellig, niets was/is teveel.Altijd aandacht, voor de bezoekers.Ze luisteren naar de verhalen,soms met een traan maar vaak met een lach.Alles voor de bezoekers, iedereen mocht zijn.Tijdens de Corona tijd werd alles op alles gezet omiedereen veilig, en met veel liefde te ontvangen.Chantal en Amanda super bedankt voor jullie lieveen goede zorgen voor ons mam.Het gaat jullie goed en ik hoop dat jullie in Het Stekkienog veel mensen mogen ontvangen,om ze een fijne tijd te geven.Groeten de Bosjes

by Dorien on Blank Business Name

Ons ma is ruim 2 jaar geleden gestart op het Stekkie, toen nog in Haps. In het begin was het erg kleinschalig, maar ons ma genoot ervan. Bij de dagbesteding waar ze eerder kwam, was de groep voor ons ma te groot en kon ze niet meedoen met de activiteiten. Amanda en Chantal zorgden voor een bijzondere sfeer en warmte en dat ook ons ma mee kon doen met activiteiten en spelletjes. Met heel veel plezier stond ze 2 x per week klaar om opgehaald te worden voor weer een gezellige dag op het Stekkie. Helaas kon ons ma niet meer zelfstandig blijven wonen, ze woont nu in een mooi appartementje op Castella. Omdat op Castella ook veel activiteiten georganiseerd worden, stopt de dagopvang voor ons ma. De familie wil dan ook het Stekkie van harte aanbevelen voor Cuijkse ouderen die een steuntje in de rug nodig hebben van een geweldige dagbesteding. Amanda en Chantal, bedankt voor jullie goede zorgen en liefdevolle benadering.

Supermeiden daar op het stekkie , onze moeder is daar in een warm bad gekomen ..Zo'n warm nest met veel liefde en respectvolle omgang .Iedereen mag zijn wie ze zijn . Een geweldig zinvolle dagbesteding met heel veel creativiteit en gezelligheid. Ook een fijne ondersteuning voor fam /partner om eventjes tijd voor zichzelf te hebben . Maar het allerbelangrijkste is dat ze erbij horen met hun goede en mindere momenten .Samen genieten van hele kleine dingen Dat ze mogen genieten van deze fase in hun leven . Wij wensen jullie heel veel succes en toi,toi met jullie nieuwe dagbesteding .Een dankbare familie !

by Nicole Bos on Blank Business Name
Super dames!

Dames, wil toch even zeggen hoe vaak ik terug hoor hoe blij de mensen bij jullie worden!Vandaag bij een klant van de thuiszorg, geweest die met een grote lach en pret oogjes vertelde hoe huiselijk en gezellig jullie het maken voor de mensen.Mijn complimenten en ga zo door.Ik raad jullie stekkie zeker aan bij iedereen!!Groetjes